WOONHUIS KVL

Type: Nieuwbouw, Verbouwing
Locatie: Peel en Maas
Ontwerp: 2014
Opgeleverd: 2017
Renderings: SWKLS Architects

Woonhuis KvL bevindt zich momenteel nog in de ontwerpfase. Een fase waarbij de eerste schetsen een potentieel beeld tonen van het toekomstige huis. De opdrachtgever is gecharmeerd van de klassieke woonboerderij. De huidige jaren 70 woning van de familie is in dit plan dusdanig aangepast dat het esthetisch wederom aansluiting vindt bij de huidige tijd. De woning is met deze stap tevens duurzamer geworden doordat de isolatieschil kritisch wordt aangepakt. Bekende koudebruggen en vochtproblemen van jaren 70 woningen zijn hiermee verleden tijd geworden. De interne structuur van de woning is in het plan tevens gewijzigd. Er is getracht een heldere ontsluiting en doorloop te creeƫren met voldoende contact naar het achterterrein.

Interesse in de mogelijkheden voor uw woning? Neem contact met ons op

« terug naar overzicht