Nieuws

Schermafbeelding_2017-09-15_om_16.23.12
publicatie Villa SvB

Villa SvB te Helmond Stiphout is opgenomen in het inspiratieboek van Nibo-Stone. Een interview met de bewoners over het tot standkomen van de bouw en ontwerp is hierin te lezen. Een dynamisch ontwerp wat over en weer plaats vond tussen HongKong en Eindhoven was de start van dit prachtige project. Lees hier het interview

Passief bouwen

Omdat wij het energiezuinig bouwen niet als last maar juist als overtuiging zien hebben wij ons verbonden aan het passeifhuiscentrum te Deurne. Alle initiatieven om opgedane kennis op dit gebied te delen steunen we natuurlijk van harte. https://passiefhuiscentrum.nl/

villa_swkls_1_voorgevel
voorgevel02
Start Villa VH

Aan de rand van de wijk Brandevoort te Helmond komt Villa VH uit de grond. Nu de kelder en fundering gereed zijn kan de villa langzaam zijn echte contouren onthullen. Inmiddels staan de profielen gesteld en de kozijnen rechtop. We blijven dit uiteraard op de voet volgen en wensen de bouwers veel succes bij verdere uitvoering. realisatie van ons ontwerp en technische uitwerking geschiedt door: Bouwbegeleiding: Rozenberg Bouwcontrol aannemer: Bouwbedrijf Versteegden

villa_1
Villa S

Voor villa S begint de definitieve oplevering dichtbij te komen. De opdrachtgevers zijn inmiddels ingetrokken en daarmee zit het werk voor de aannemer er bijna op. Wij wensen de opdrachtgever veel succes met aanleg van de tuin en laatse afronding van de woning. Het resultaat mag er wezen en binnenkort zullen er foto’s van onze fotograaf volgen. Voor nu alvast een sneak preview.

Lees meer »

IMG_5416
Oude glorie

Voor installatie- en huisdecoratie bedrijf Duijf is het bedrijfspand door ons voorzien van een uitbreiding en nieuwe fasade. Door de jaren heen is was het oorspronkelijke pand met zijn karakteristieke sfeer vertroebeld. Een voorgevel welke uit het oogpunt van functionalisme ooit de oorspronkelijke gevel had vervangen blijkt niet meer te voldoen. Samen met de opdrachtgever is gekozen om de bedrijfswoning iets te vergroten en de winkel uit te breiden. Door deze interne wijziging was het wijzigen van de voorgevel een logische.

Lees meer »