Klanten vertellen over SWKLS

SWKLS is gestart met Klantenvertellen.nl. Dit helpt ons de mening van klanten in kaart te brengen. Zo kunnen wij ons verbeteren. Bovendien biedt het u een betrouwbaar en objectief oordeel van de experts bij uitstek…onze klanten! Op Klantenvertellen.nl leest u ervaringen van klanten met dienstverleners en maatwerkleveranciers. Zij zijn marktleider op het gebied van online klantbeoordelingen in deze branche.

Onderstaand leest u de meest recente ervaringen van onze klanten. Voor alle ervaringen gaat u naar de website van klantenvertellen.

Marian en Geert uit Peel en Maas
Oordeel: 9

Wij zijn zeer tevreden met het eigentijdse en creatieve ontwerp voor de renovatie van onze 70-er jaren woning. Het goed kunnen luisteren en steeds met ons meedenken, een persoonlijke en heldere communicatie en het altijd nakomen van gemaakte afspraken zijn enkele zaken die wij tijdens het hele ontwerptraject erg prettig vonden.

Glenn en Wendy uit Beek en Donk
Oordeel: 9

Met Ronald Swinkels in contact gekomen via mensen die er al goede ervaringen mee hadden. Na het eerste gesprek hadden we al meteen een goed gevoel en zijn we er ook snel uitgekomen qua ontwerp. Nu het bijna klaar is zijn we Ronald ook erg dankbaar voor zijn inzet.

Marian uit Kessel
Oordeel: 9

Snelle afhandeling van het hele traject Ben zeer tevreden over het ontwerp

Rik uit Eindhoven
Oordeel: 10

Voor ons jaren 30 huis heeft Ronald een ontwerp en alle benodigde tekeningen gemaakt voor een verbouwing/aanbouw. Wij zijn erg te spreken over het eindresultaat waarbij het concept van Ronald qua indeling ervoor heeft gezorgd dat het erg prettig wonen is en er mooie ruimtes zijn ontstaan. De aanbouw is naadloos met het oorspronkelijke huis geïntegreerd door het toepassen van de jaren 30 architectuur in de aanbouw (bv. hoekraam, pilaren, etc.) De communicatie en samenwerking met Swkls hebben wij als erg prettig ervaren. Er is goed naar onze wensen geluisterd en concepten zijn op een duidelijke manier toegelicht. Ook heeft Swkls ons van de nodige praktische adviezen voorzien. Kortom wij zijn erg content met het geleverde werk, met name de indeling en het oog voor detail heeft tot een schitterend eindresultaat geleid.

Kai uit Helmond
Oordeel: 10

During the whole design process, I felt very positive how swkls team work.

Rens uit helmond
Oordeel: 10

goede begeleiding, gemakkelijk en snel contact; ook ver buiten reguliere werktijden. Kent geen problemen, enkel uitdagingen

Edward Valks uit Den Bosch
Oordeel: 10

Vanaf het eerste gesprek zeer plezierige contacten, meedenkend, flexibel en uiterst klantgericht.

Maartje uit Eindhoven
Oordeel: 10

Afspraak is afspraak en denken met je mee.

Piet uit Arnhem/Venray
Oordeel: 9

Een snel,plezierig en effectief traject vanaf eerste contact via Website tot aan de geleverde alternatieve ontwerpoplossingen voor het geschetste probleem om onze te koop staande woning aantrekkelijker te maken voor bestaande en mogelijke nieuwe doelgroepen in de markt.

Twan uit Maasbree
Oordeel: 10

Swkls heeft ons bijgestaan en zijn vak professioneel en altijd in goed overleg fantastisch uitgevoerd teneinde een prachtig project te starten en begeleiden! Uitmuntend

Sjoerd uit Baarlo
Oordeel: 9

Prettige en effectieve samenwerking met Ronald Swinkels. Iemand die actief meedenkt in mogelijkheden die passen binnen de wensen van onze aanbouw. De tekeningen zijn helder en duidelijk vorm gegeven. Kortom: geen spijt van het inschakelen van deze architect.

Frank uit Venlo
Oordeel: 9

Ronald heeft ons uitstekend geadviseerd en onze ideen perfect uitgewerkt. Het eindresultaat is dan ook veel beter geworden dan we verwacht hadden.

Mike uit Waalre
Oordeel: 9

Erg prettig als persoon waardoor je hem terrecht snel vertrouwd, goed advies, creatieve ideen en verplaatst zich goed in de klant

Frank uit Mierlo
Oordeel: 9

Het was een genoegen om met Ronald onze dromen uit te werken!

Tessa uit Oosterhout
Oordeel: 8

Ze luisteren naar je wensen en denken out-of-the-box. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Gerard uit Kessel
Oordeel: 8

Plezierig contact met architect. Mooi ontwerp.

William uit Heythuysen
Oordeel: 9

We zijn erg blij met zijn (modern) ontwerp van de aanbouw en verbouwing van ons huis. Het is echt een mooie passende meerwaarde geworden van ons huis. We zijn er superblij mee.

Renske uit Maasbree
Oordeel: 9

Snelle, fijne, goede communicatie. Leuke ideeen, goed advies en mooi resultaat.

Jos en Jeanne uit Heeze
Oordeel: 8

deskundige architect, die goed kan luisteren maar ook zijn deskundigheid laat spreken

Camiel uit Eindhoven
Oordeel: 9

Ronald is erg prettig om mee samen te werken. Een deskundige adviseur die je stap voor stap aan de hand neemt in het proces om te komen van eerste conceptschets tot het definitieve ontwerp van je droomhuis. Hierbij communiceert hij helder en transparant en neemt je als opdrachtgever bij de hand in het proces. Ronald denkt met je mee, staat open voor eigen inbreng en is kritisch ten opzichte van het eindresultaat waar nodig. Ook over alle externe partijen (lichtplan, kostencalculatie en aannemer) die Ronald ons heeft aanbevolen zijn we zeer te spreken. Met andere woorden je kunt bij het realiseren van je droomhuis over veel zaken twijfelen maar doe dat vooral niet over SWKLS Architecten.

Roland uit Eindhoven
Oordeel: 8

Prettige ervaring en denkt erg goed mee.

Anoniem
Oordeel: 10

Bijzonder prettige ervaring, meedenkend en deskundig, kan geen betere partij wensen.

Bob & Joyce uit Herten
Oordeel: 9

Wij zijn erg positief over SWKLS architects. De communicatie verloopt altijd helder en Ronald houdt zich aan zijn afspraken. Wij zouden SWKLS zeker aanbevelen als iemand ons zou vragen naar een goede architect in regio Eindhoven. Mochten we nog een keer gaan bouwen of verbouwen dan weten we waar we moeten zijn! :)

Jan en Marion uit Prinsenbeek
Oordeel: 9

Altijd een plezierig gesprek, goed te bereiken voor vragen, luistert naar onze wensen en is deskundig en vakkundig.

Twan uit Deurne
Oordeel: 9

Wil tzt best een commentaar plaatsen als het huis klaar is (Als daar behoefte aan is)